Akár 30% nyári kedvezmény egyes  állítható magasságú asztalunkra és ergonomikus székekre! | Csak július 14-ig július 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Asztalok

Szűrő megjelenítéseSzűrő megjelenítése
Szűrő megjelenítése
Válogató
Mutassa
Szűrni
Szűrő elrejtéseSzűrő elrejtése
Szűrő elrejtése
×Szűrő törlése
Asztallap mérete
Keret dekor
Felső lap dekor
Hajtás
Szélesség (cm)
Hossz (cm)
Vastagság (cm)
Sebesség
Teherbírás
Motor
Vezérlés
Láb típus
Asztallábak összehasonlítása
  NÉPSZERŰ
 
89 990 Ft‑tól
 
Liftor Entry
99 990 Ft‑tól
(109 990 Ft)
Liftor Up
111 990 Ft‑tól
(159 990 Ft)
Liftor Rise
149 990 Ft‑tól
(189 990 Ft)
Liftor Vision
224 990 Ft‑tól
(249 990 Ft)
Liftor Expert
242 990 Ft‑tól
(269 990 Ft)
Liftor Magic
Elektromos vezérlés NEM IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN
Motorok száma NEM 1 motor 1 motor 2 motor 2 motor 2 motor
Sebesség 1 fordulat = 1 cm 25 mm/s 20 mm/s 35 mm/s 38 mm/s 38 mm/s
Ütközésgátló rendszer NEM IGEN standard IGEN standard IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten)
Terhelhetőség akár 70 kg 70 kg 150 kg 100 kg 125 kg 100 kg
Vezérlő Manuális Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
Vezérlő fotója   Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
USB kimenet NEM NEM NEM NEM IGEN IGEN
Memória pozíciók NEM NEM IGEN IGEN IGEN IGEN
Állítható magasság 71,5 cm - 119,5 cm 71 cm - 121 cm 70 cm - 120 cm 62 cm - 127 cm 58 cm - 123 cm 60 cm - 125 cm
Asztallap min. mérete 100 × 50 cm 90 × 50 cm 105 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm
Asztallap max. mérete 160 × 80 cm 160 × 80 cm 180 × 80 cm 180 × 80 cm 220 × 100 cm 220 × 100 cm
Stabilitás AA+ (stabil) AA+ (stabil) AAA (nagyon stabil) AAA (nagyon stabil) AAA+ (max. stabil) AAA+ (max. stabil)
Zajszint   49 db (csendes) 49 db (csendes) 49 db (csendes) 39 db (extra csendes) 39 db (extra csendes)
A láb színe FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete

Milyen asztalokat kínálunk?

Ha új állítható magasságú asztalt keres, válasszon széles választékunkból. Ebben a kategóriában különböző típusú asztalokra összpontosítunk. ezekből válogathat.

1. Állítható asztalok

Az állítható íróasztal remek választás azoknak, akik több lehetőséget szeretnének munka vagy tanulás közben. Ez a típusú asztal lehetővé teszi különböző magasságszintek beállítását, így kényelmes pozícióban dolgozhatsz, és ami még fontosabb, produktívabban dolgozhatsz vagy tanulhatsz. Az állítható asztalok ideálisak azoknak, akik hátfájással vagy fejfájással küzdenek.

2. Asztallábak

Az állítható magasságú asztallábak különleges önálló fém lábak, amelyek lehetővé teszik az asztal magasságának a felhasználó egyéni igényei szerinti beállítását. Az asztallábak megvásárlásának előnye, hogy saját, egyéni elképzelésünk szerinti asztallapot szerelhetünk rá.

Asztallábak változatai:

 • Liftor Entry - manuálisan állítható asztal, amely kézi fogantyúval van felszerelve a magasság beállításához. Ez az asztal úgy van tervezve, hogy egyszerű és kényelmes legyen a felhasználó egyéni igényei szerinti magasság könnyű változtatása, elektromos áram nélkül.
 • Liftor Up - elektromosan állítható asztal, amely egy motorral van felszerelve, és egy beépített kétgombos vezérlő segítségével emelkedik. A beépített vezérlőnek két intuitív gombja van az asztallábak emeléséhez (lefelé és felfelé nyilak). Az akár 70 kg teherbírású asztal elegendő szilárdságot és stabilitást nyújt különböző feladatokhoz.
 • Liftor Vision - elektromosan állítható íróasztal, amely 2 erős motorral van felszerelve, valamint 1 beépített LED memóriavezérlővel, amely lehetővé teszi a könnyű emelkedést és süllyedést az egyéni felhasználói preferenciák szerint. A LED kijelzővel rendelkező memóriavezérlő lehetővé teszi a különböző, előre beállított munkapozíciók gyors váltását.
 • Liftor Expert - elektromosan állítható magasságú asztal, amelynek sebessége akár 38 mm/s. A Liftor Expertnek magas - akár 125 kg - a terhelésbírása, stabil és erős, még nehezebb tárgyak és berendezések használatakor is. A beépített érintővezérlő LED kijelzővel, 4 memóriahellyel, vezérlészárral és USB-A kimenettel rendelkezik.
 • Liftor Magic - állítható magasságú, nagy teljesítményű asztal, amelynek teherbírása 100 kg. Az asztal érintővezérlővel és memóriafunkcióval, valamint LED kijelzővel van felszerelve. A vezérlő lehetővé teszi az asztal magasságának könnyű és intuitív változtatását. A memóriafunkcióval akár négy preferált magassági pozíciót is elmenthetsz és gyorsan kiválaszthatsz. A Liftor Magic rendelkezik egy USB-A kimenettel, amely lehetővé teszi az elektronikus eszközeid kényelmes töltését. Az állítható asztallábak sebessége 38 mm/s.

3. Gyermekasztalok

Az állítható magasságú gyermekasztalok kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak a szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekeik kényelmesen és biztonságosan érezzék magukat tanulás vagy játék közben. Ezek az úgynevezett "gyerekekkel együtt növő" asztalok a gyermekkel növekednek, mivel a magasságuk állítható és jól igazítható a gyermek méretéhez. Ez a típusú asztal ideális a kisgyermekektől egészen az középiskolás korosztály számára. Nálunk megvásárolhatók gyermekasztal és szék szettjeink két különböző színben.

Gyermekasztalok változatai:

 • Kék állítható magasságú gyermekasztal
 • Rózsaszínű állítható magasságú gyermekasztal

4. Műhelyasztalok

A nagy teherbírású műhelyasztalok, akár 220 kg-ig, ideálisak azok számára, akik nagyobb kapacitást igényelnek igényes projektekhez vagy nehéz tárgyakhoz. Ezek az állítható magasságú asztalok elegendő helyet biztosítanak a számítógépen vagy más eszközökön végzett munkához. Ideálisak raktárakban vagy műhelyekben való használatra is.

5. Gamer asztalok

Az állítható magasságú játékasztalokat kifejezetten a játék szerelmeseinek terveztek, és optimális ergonomikus környezetet nyújtanak a hosszú számítógépes játékhoz. Ezek az asztalok több kulcsfontosságú jellemzővel rendelkéznek, mint például az ergonomikusan kialakított asztallap és nagy teherbírás, gyakran lehetőséget nyújt billentyűzet- és egéralátét használatára. Ezek az alátétek kiváló kiegészítőjük a számítógép asztaloknak.

Játékasztalok változatai:

 • Liftor Up
 • Liftor Vision
 • Liftor Expert
 • Liftor Magic

Fenntarthatóság, amit a Liftor komolyan vesz

A Liftor minőségi állítható magasságú asztalok, hagyományos íróasztalok és étkezőasztalok gyártására szakosodott. Kiváló minőségű termékeket kínálunk. Egyik kezdeményezésünk rendszeres fa ültetés a csehországi Šumava hegység területén. A Liftor csapata minden évben több mint 400 fát ültet el, hozzájárulva a természeti erőforrások megújításához és a környezet javításához.

,,Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket is bevonhatjuk ebbe a zöld kezdeményezésbe. Ha asztalt vásárolsz tőlünk, mi elültetünk egy fát helyetted. Ez azt jelenti, hogy tőlünk nemcsak minőségi és elegáns bútort vásárolhatsz, hanem ezáltal hozzájárulhatsz az erdő-ökoszisztémák helyreállításához és a szénlábnyom csökkentéséhez."

Hisszük, hogy minden fa fontos szerepet játszik a természetes egyensúly, a tiszta levegő és a biodiverzitás megőrzésében. Különböző fafajtákat ültetünk, amelyek megfelelnek a régió adottságainak, és növekedésük hozzájárul a természet gazdagságához. Az erőfeszítésünk a fenntartható környezet megteremtésének vágyától motiválva történik a jövő generációi számára.

 • Minden megvásárolt asztalért ➡️ Mi elültetünk egy fát

Csatlakozz hozzánk, és ne csak egy testreszabott minőségi asztalt kapj, hanem részt vegyél az erdősítésben és a fenntartható jövő kialakításában. A te elégedettséged és a természet gondozása fontos számunkra. Együtt változást hozhatunk és jobb holnapokat teremthetünk.

Mi tesz minket kivételessé?

Mi vagyunk az egyetlen piaci szolgáltató, aki egyedi méretű asztallapot kínál. Teljesen mindegy, hogy irodai, munkahelyi vagy otthoni asztalra van szükséged, mi egyedi méretű asztallapot készítünk neked, amit aztán 24 órán belül elindítunk. Ez azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy az asztalod pontosan megfelel majd az igényeidnek és a helynek, ahol használni fogod.

 • Egyedi méretű lapokat kínálunk
 • Asztallap gyártása 24 órán belül
 • Asztallap elindítása 24 órán belül

Célunk, hogy a legjobb termékeket nyújthassuk, ezért saját asztalosműhellyel rendelkezünk, ahol minden részletre odafigyelünk. Tapasztalt szakembereink garantálják a gyártás magas minőségét és a precíz kivitelezést. Ezáltal képesek vagyunk kielégíteni a legigényesebb követelményeket is.

Hiszünk termékeink minőségében, ezért minden asztalunkra 5 év garanciát nyújtunk. Ez bizonyíték a gyártási folyamat és a felhasznált anyagok minőségére. Emellett lehetőséget nyújtunk 100 napos visszaküldésre, hogy teljes mértékben megbizonyosodhass, hogy helyesen döntöttél.

 • 5 év garancia
 • 100 nap visszaküldési lehetőség

Szeretnénk a lehető legszélesebb választékot nyújtani az asztallapokból, ezért lehetőséged van teljesen ingyenes asztallap mintákat rendelni. Ez lehetővé teszi számodra, hogy lásd az asztallapok minőségét, megjelenését és színét közvetlenül a saját környezetedben, mielőtt eldöntöd, milyen színváltozatot szeretnél. Célunk a Te elégedettséged!

 • Akár 4 színminta ingyenes küldése
 • 15 színárnyalat közül választhatsz

Liftor ajánlja: Liftor Expert állítható magasságú asztal

A Liftor Expert az összes állítható asztaltípus közül a legnépszerűbb és legjobb minőségű állítható magasságú asztal. Ez az asztal számos kiváló funkciót és előnyt kínál, amelyek lehetővé teszik a munkaterület optimális alkalmazkodását az igényeid szerint.

  1. Az asztallábak teherbírása akár 125 kg: A Liftor Expert olyan tervezésű asztal, amely ellenáll a nehéz munkakörülményeknek, és biztosítja a szilárdságot és stabilitást.

  2. Két motor a sima állításhoz: A két motor segítségével könnyedén és folyamatosan állíthatod az asztal magasságát, így megtalálhatod a számodra ideális ergonomikus pozíciót.

  3. 38 mm/s emelési sebesség: A Liftor Expert lenyűgöz a hatékonyságával, mivel 38 mm/s sebességgel emelkedik és süllyed, ami annyit jelent, hogy könnyedén és gyorsan változtathatsz a különböző magasságok között.

  4. Érintő LED-vezérlővel és USB-A bemenettel: A Liftor Expert egyszerű és intuitív kezelése érintő LED-vezérlő segítségével történik. Az USB-A bemenet segítségével pedig okoseszközeidet könnyedén csatlakoztathatod és feltöltheted.

  5. Elmentett magassági pozíciók: Az asztal memória funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan visszatérjen az előre beállított, preferált magasságokhoz.

  6. Ütközésgátló rendszer: A biztonság számunkra elsődleges. A Liftor Expert rendelkezik egy ütközésgátló rendszerrel, amely érzékeli az akadályokat és megáll, hogy elkerülje a sérüléseket.

  7. Az asztal legalacsonyabb helyzete 58 cm: A alacsony minimális magasságnak köszönhetően könnyedén beállíthatod az asztalt ülőmunkához is.

  8. Az asztal maximális magassága 123 cm: A 123 cm maximális magasság ideális álló munkára vagy amikor magas széken szeretnénk ülőmunkát végezni.

  9. Modern design és minőségi anyagok: A Liftor Expert modern megjelenését ötvözi a stabil szerkezettel és minőségi anyagokkal, amelyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.

  10. Jótállás: A Liftor Expertre hosszú, 5 éves garanciát nyújtunk, amely mutatja ezen asztal minőségét és megbízhatóságát is.