Akár 30% nyári kedvezmény egyes  állítható magasságú asztalunkra és ergonomikus székekre! | Csak július 14-ig július 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Íróasztalok

Szűrő megjelenítéseSzűrő megjelenítése
Szűrő megjelenítése
Válogató
Mutassa
Szűrni
Szűrő elrejtéseSzűrő elrejtése
Szűrő elrejtése
Keret dekor
Felső lap dekor
Hajtás
Hossz (cm)
Szélesség (cm)
Vastagság (cm)
Sebesség
Teherbírás
Motor
Vezérlés
Láb típus
Asztallábak összehasonlítása
  NÉPSZERŰ
 
89 990 Ft‑tól
 
Liftor Entry
99 990 Ft‑tól
(109 990 Ft)
Liftor Up
111 990 Ft‑tól
(159 990 Ft)
Liftor Rise
149 990 Ft‑tól
(189 990 Ft)
Liftor Vision
224 990 Ft‑tól
(249 990 Ft)
Liftor Expert
242 990 Ft‑tól
(269 990 Ft)
Liftor Magic
Elektromos vezérlés NEM IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN
Motorok száma NEM 1 motor 1 motor 2 motor 2 motor 2 motor
Sebesség 1 fordulat = 1 cm 25 mm/s 20 mm/s 35 mm/s 38 mm/s 38 mm/s
Ütközésgátló rendszer NEM IGEN standard IGEN standard IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten)
Terhelhetőség akár 70 kg 70 kg 150 kg 100 kg 125 kg 100 kg
Vezérlő Manuális Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
Vezérlő fotója   Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
USB kimenet NEM NEM NEM NEM IGEN IGEN
Memória pozíciók NEM NEM IGEN IGEN IGEN IGEN
Állítható magasság 71,5 cm - 119,5 cm 71 cm - 121 cm 70 cm - 120 cm 62 cm - 127 cm 58 cm - 123 cm 60 cm - 125 cm
Asztallap min. mérete 100 × 50 cm 90 × 50 cm 105 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm
Asztallap max. mérete 160 × 80 cm 160 × 80 cm 180 × 80 cm 180 × 80 cm 220 × 100 cm 220 × 100 cm
Stabilitás AA+ (stabil) AA+ (stabil) AAA (nagyon stabil) AAA (nagyon stabil) AAA+ (max. stabil) AAA+ (max. stabil)
Zajszint   49 db (csendes) 49 db (csendes) 49 db (csendes) 39 db (extra csendes) 39 db (extra csendes)
A láb színe FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete

Miért érdemes beszerezni egy állítható asztalt?

 

Az állítható asztal növeli a munka hatékonyságát és eredményességét

Az állítható magasságú asztal több módon is segíthet növelni a munka hatékonyságát és eredményességét:

 • A koncentráció javítása: az állítható magasságú asztal lehetővé teszi a testhelyzet változtatását munka közben, ami segíthet frissen tartani az elmét és javítani a koncentrációt.

 • Testhelyzet változtatás: ha hosszú ideig ugyanabban a helyzetben állsz vagy ülsz, előfordulhat, hogy a test és az elme elfárad Az állítható magasságú asztal lehetővé teszi az egyszerű testhelyzet változtatást, ezáltal új energiát és motivációt adhat.

 • Kényelmesebb testtartás: az állítható magasságú asztal lehetővé teszi az asztal olyan beállítását, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a tested számára. Ez csökkenti a hátfájdalom és más ülési problémák kockázatát, amit a nem ergonomikus bútor okoz.

 • Nagyobb rugalmasság: Az állítható magasságú asztal könnyedén lehetővé teszi a helyzetváltoztatást az ülés és a állás között. Ez lehetővé teszi a nagyobb rugalmasságot és alkalmazkodást különböző helyzetekhez, ami növelheti a hatékonyságot és a produktivitást.

 • Az aktivitás növelése: amikor állsz vagy mozogsz munka közben, több kalóriát égetsz el, javul az egészséged és a mentális jóléted. Ezáltal növelheted az energiádat és a napi aktivitásodat.

Az állítható magasságú asztal használatával akár 45%-kal növelheted a hatékonyságod*.

Fontos megjegyezni, hogy pusztán az állítható magasságú asztal használata önmagában nem elegendő a hatékonyság és az eredményesség növeléséhez. Fontos továbbá betartani a megfelelő munkaszokásokat, mint például a munkatervezést és -szervezést, pihenőidőket, megfelelő megvilágítást biztosítani, valamint egyéb tényezőket, amelyek befolyásolhatják a teljesítményt.

Az állítható magasságú asztallal egészségesebb munkakörnyezetet teremthetsz

Az állítható magasságú asztal számos egészségügyi előnnyel jár, különösen akkor, ha hosszú órákat ülsz vagy állsz a munkád során. Néhány ezek közül a előnyök közül:

 • Hátfájás csökkenése: az állítható magasságú asztal lehetővé teszi a testhelyzet változtatását munka közben, ami csökkentheti a gerinc és a hát izmainak terhelését. Ezáltal csökkenthető a hosszú ülés vagy állás okozta hátfájás kockázata.

 • Vérkeringés javítása: ha hosszú ideig ugyanabban a helyzetben állsz vagy ülsz, romolhat a testben a vérkeringés. Az állítható magasságú asztal lehetővé teszi a könnyű helyzetváltoztatást, és ezzel támogathatja a vérkeringést.

 • Elhízás és szívbetegségek kockázatának csökkentése: az ülő életmód fokozott kockázatot jelent az elhízásra és a szívbetegségekre. Az állítható magasságú asztal lehetővé teszi a munka közbeni állást és mozgást, ezáltal csökkentheti ezt a kockázatot.

 • Koncentráció és eredményesség javítása: az állítható magasságú asztal lehetővé teszi a testhelyzet könnyű változtatását munka során, ami segíthet megőrizni a friss elmét és javítani a koncentrációt és az eredményességet.

 • Stressz csökkentése: A testhelyzet változtatása segíthet csökkenteni a hosszú ülés vagy állás okozta stresszt és szorongást a munka során.

Fontos megjegyezni, hogy az állítható magasságú asztal használata során fontos betartani a megfelelő ergonómiát, és úgy beállítani az asztalt, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a tested számára.

A napi 8 óra ülés ártalmas az egészségre

A jelenleg megszokott életmód, mikor időnk nagy részét ülve töltjük, és a munka jelentős részét gépek és elektronikus eszközök végzik el helyettünk, ellentétes azzal az életstílussal, amelyre mint élőlények teremtve vagyunk.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az átlagos európai ember naponta 9 órát tölt ülve.

Ennek következményei lehetnek:

 • hátfájás
 • súlygyarapodás
 • csökkent tüdőkapacitás
 • emelkedett vérnyomás
 • emésztési problémák
 • vastagbélrák magasabb kockázata
 • szív- és érrendszeri betegségek magasabb kockázata
 • rövidebb élettartam

Hogyan válasszunk állítható magasságú asztalt?

Amikor asztalt választunk, fontos figyelembe venni néhány tényezőt annak érdekében, hogy az állítható magasságú asztal megfeleljen az igényeinknek és pontos követelményeinknek. Az állítható asztal kiválasztásakor fontos figyelmet fordítani a következőkre: 

1. Az állítható asztal mérete

Fontold meg, mekkora hely áll rendelkezésre, és mekkora asztalra van szükséged. Fontos, hogy az asztal ne legyen túl nagy vagy túl kicsi a rendelkezésre álló helyhez képest. Határozd meg, mekkora munkaterületre van szükséged a munkához.

Az összes Liftor állítható asztalnál testre szabható a magasság, szélesség és vastagság az igényeidnek megfelelően. Egyszerűen és könnyedén elkészítheted a vizuális tervet. Az állítható magasságú asztal itt konfigurálható.

Az asztallap mérete lehet:

 • Szélesség: 90-220 cm
 • Mélység: 50-100 cm
 • Asztallap vastagsága:
  • 18 mm
  • 25 mm
  • 36 mm

 
2. Az asztallap anyaga

Válassz minőségi anyagot az állítható magasságú asztalhoz. Választhatsz fából készült sztallapot, különleges gamer asztallapot, edzett üveg vagy LTD lamino lapot. A fa asztallap hagyományos választás az irodai asztalokhoz, jól karbantartható és hosszú élettartamú, míg az üvegasztal modern és könnyen tisztítható.
 

Milyen asztallap anyagok állnak rendelkezésre?

 • Laminált asztallap (LTD): ez az anyag vékony falemezek rétegeiből áll, amelyeket ragasztóval és nagy nyomással ragasztanak össze. A laminált LTD asztallapok nagyon ellenállóak a kopással és a karcolásokkal szemben, ezért az irodai és otthoni íróasztalok gyártásánál használják.
 • Masszív fából készült asztallap: A masszív fa a legjobb minőségű anyagnak számít az asztalok gyártásához, mert ellenáll a kopásnak és a karcolásnak. A masszív asztallapok egy darabból áll, tehát az egész asztallapot egy darab fából készítik el. A masszív fából készült asztallap azért értékes, mert természetes a megjelenése és egyedi tulajdonságai vannak. Minden fa asztallap egyedi, textúrája és színe megismételhetetlen, egyedi darab. Ezek az asztallapok általában drágábbak, mint például laminált vagy forgácslapok.
 • Bambusz asztallap: A bambusz asztallap bambuszfa alapanyagból készül. A bambusz egy tartós és gyorsan növekvő anyag, amely környezetbarát megoldást nyújt az asztallapok gyártásához.

  A bambusz asztallapnak több előnye van:
  • Nagyon kemény és erős
  • Ellenáll a karcolásnak és a kopásnak
  • A bambusz asztallap vízálló, tehát ellenáll a nedvességnek
  • Egyedi megjelenéssel, színnel és mintázattal rendelkezik

 

3. Tárolóhely

Ha fontosnak tartja, hogy a kiegészítők kéznél legyenek munka közben, érdemes olyan asztalt választania, amely tárolóhellyel rendelkezik. A modern elektromos állítható magasságú asztalokhoz kiegészítőket is vásárolhat, például speciális szerelvényeket, szekrényeket vagy hagyományos kábelrendezőket, amelyek segítenek rendben tartani a munkaterületet.

4. Az asztal kialakítása

Az asztal megjelenésének szerepet kell játszania az asztal kialakításának kiválasztásában. Gondolja át, hogy milyen asztaldizájnt szeretne az irodájához, konyhájához vagy műhelyéhez. Választhat a klasszikus lábak faszerkezetű vagy a stabil asztallábak acélszerkezetű konstrukciója közül. Például egy modern, minimalista kialakítású, állítható magasságú irodai asztal modern irodákba illik, míg egy klasszikus faasztal rusztikus irodai környezetbe illeszkedhet.

5. Az asztallap és az alap színe

Az íróasztal színének kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni, többek között a helyiség stílusát, ahol az íróasztal elhelyezésre kerül, valamint az Ön személyes ízlését. Az íróasztal lapjának és talapzatának színe nagyban befolyásolja a helyiség hangulatát.

Például a világosabb színek, mint a fehér, a világos fa vagy a világoskék, energiát adnak a helyiségnek.

A semleges színek, mint például a szürke vagy a barna, ideálisak a hagyományosabb és otthonosabb megjelenéshez.

A sötétebb asztallapok, mint például a fekete vagy a sötétbarna, eleganciát és méltóságot sugallnak. A sötét fa és a sötét színek a tekintély és a hitelesség benyomását keltik.

6. Funkcionalitás és minőség

Az állítható magasságú irodai íróasztal funkcionalitása szintén fontos tényező a kiválasztási folyamatban. Vegye figyelembe, hogy az íróasztal stabil konstrukcióval, tartós felületekkel rendelkezik-e, és minőségi anyagokból készült-e. Egy minőségi íróasztalnak elegendő funkcionalitást, minőséget kell nyújtania, és hosszú évekig kell kitartania.

Melyik formátumú asztallapöt válasszam?

Az állítható magasságú asztal lapja többféle alakban kapható. Az asztallap méretét 118 x 60 cm-től 180 x 80 cm-ig gyártjuk alapesetben, de lehetőség van testreszabott asztallap kiválasztására is.

Az alábbi formájú asztallapok közül választhat:

 • Lekerekített sarkok
 • Kivágás az asztallapon
 • Vízszintes asztallap minta
 • Függőleges asztallap minta
 • Kábelátvezetés középen, jobb oldalt vagy bal oldalt

Kiváló minőségű anyagok

Az állítható magasságú asztalokkal lehetősége van arra, hogy saját, személyre szabott asztalt hozzon létre, amely alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

Akár 15 különböző színdekort is kínálunk. Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön stílusának és ízlésének. A hagyományos fa megjelenést, a modern, merész asztallap színeket vagy a sötétebb színvilágot kedveli?

Nem tudja, milyen színt válasszon? Attól tart, hogy az Ön által választott lehetőség a valóságban máshogy mutat majd, mint ahogyan az interneten látható? A Liftor lehetőséget kínál arra, hogy 4 ingyenes színmintát rendeljen tőlünk.

15 színdekort kínálunk:

 • Világos Sorano tölgy, Homokszürke Halifax tölgy, Halifax óntölgy
 • Természetes Dijon dió, Vintage Santa Fe tölgy, Konyakbarna Sherman tölgy
 • Pinie Pasadena, Bramberg fenyő, Locarno cseresznye
 • Mainau nyír, Fekete, Fehér, Fukszia rózsaszín

Minden asztallapunk környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja, hogy az anyag fenntartható forrásból származik, és megfelel a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A következő tanúsítványok, amelyeket asztallapjaink kiérdemeltek, bizonyítják a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket:

 • ECO LABEL: Az ECO LABEL tanúsítvány egy európai ökocertifikát, amelyet olyan termékeknek és szolgáltatásoknak ítélnek oda, amelyek kisebb negatív hatást gyakorolnak a környezetre.
 • EPD (környezetvédelmi terméknyilatkozat): Az EPD tanúsítás átlátható információt nyújt a termék környezeti hatásáról annak teljes életciklusa során.
 • FSC (Forest Stewardship Council): Az FSC tanúsítás a fenntartható erdőgazdálkodás nemzetközi szabványa.
 • PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification): A PEFC tanúsítás a fenntartható erdőgazdálkodás másik nemzetközi rendszere.

Melyik állítható magasságú asztalmodellt válasszam?

1. 1. Liftor Entry manuálisan állítható asztal

Megbízható manuálisan állítható íróasztalt keres irodájába vagy dolgozószobájába? A Liftor Entry tökéletes választás mindazok számára, akik az elektromos íróasztalok megfizethető és funkcionális alternatíváját keresik.

A Liftor Entry kézi kurblival működtethető, amely lehetővé teszi az asztal magasságának egyszerű, 10 mm-es pontosságú beállítását. Az asztal terhelhetősége max 70 kg, így számíthat a stabilitására és szilárdságára.

Az asztal minimális magassága 71,5 cm, maximális magassága pedig 119,5 cm, így az asztal magassága az Ön egyéni igényeihez igazítható. A Liftor Entry ideális 100 x 50 cm és 160 x 80 cm közötti méretű asztallapokhoz.

A Liftor Entry kiváló minőséget kínál elfogadható áron, miközben megfelel minden olyan követelménynek, amelyet egy minőségi állítható magasságú asztaltól elvárhat. Segítségével egyszerűen és kényelmesen beállíthatja munkamagasságát, hogy egész nap kényelmes és produktív maradjon.

A Liftor Entry manuálisan állítható asztallal kényelmes és ergonomikus munkapozíciót élvezhet, anélkül, hogy drágább elektromos asztalba kellene beruháznia, valamint anélkül, hogy áramra lenne szüksége.

A Liftor Entry manuálisan állítható asztal jellemzői:

 • Kézi működtetés - áramellátás nélkül is működik
 • Kurbli a magasságállításhoz (1 fordulat = 10 mm)
 • Teherbírás 70 kg
 • Minimális magasság 71,5 cm, maximális magasság 119,5 cm
 • 100 x 50 cm és 160 x 80 cm közötti asztallapokhoz alkalmas

 

2. Liftor Up elektromosan állítható asztal

Olyan állítható magasságú íróasztalt keres, amely megfelel az igényeinek, de nem szeretne sok pénzt költeni rá? A Liftor Up a legolcsóbb elektromos állítható asztal a piacon, ráadásul rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik.

Ez az asztal egy motorral van felszerelve, amelynek terhelhetősége 70 kg, és az asztal emelési sebessége 25 mm/s. Alkalmas 90 x 50 cm mérettől egészen 160 x 80 cm méretű asztallapokhoz, és kétgombos intuitív vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az asztal egyszerű és gyors magasságállítását.

A Liftor Up állítható magasságú íróasztal 71 cm és 121 cm közötti magasságtartományt kínál, ami azt jelenti, hogy könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez és ergonómiai követelményeihez. Ezenkívül az asztal könnyen összeszerelhető és használható.

Ha minőségi állítható magasságú asztalt keres elfogadható áron, a Liftor Up a megfelelő választás az Ön számára. Elégedett lesz a tulajdonságaival és funkcióival, és maximális kényelmet élvezhet majd a munka során.

A Liftor Up elektromos állítható asztal jellemzői:

 • Kétgombos vezérlés (fel és le)
 • 1 motor
 • Teherbírás 70 kg
 • Minimális magasság 71 cm, maximális magasság 121 cm
 • 90 x 50 cm és 160 x 80 cm közötti táblákhoz alkalmas

 

3. Liftor Vision elektromos állítható asztal

- A Liftor Vision két motorral van felszerelve, és akár 100 kg terhet is könnyedén elbír. Az asztal emelési sebessége tekintélyes 35 mm/s, ami azt jelenti, hogy az asztal magassága simán és gyorsan változik. Az asztal kezelése nagyon egyszerű a memóriavezérlőnek és a LED kijelzőnek köszönhetően. Az asztal 110 x 60 cm és 180 x 80 cm közötti méretű asztallapokhoz alkalmas.

A Liftor Vision két motorral van felszerelve, és könnyedén megbirkózik akár 100 kg terheléssel is. Az asztal emelkedési sebessége lenyűgöző 35 mm/s, ami azt jelenti, hogy az asztal magassága folyamatosan és gyorsan változik. Az asztal vezérlése nagyon egyszerű a memóriás és LED-kijelzővel ellátott vezérlő segítségével. Az asztal alkalmas 110 x 60 cm-től 180 x 80 cm méretű lapokhoz.

A Liftor Vision íróasztal minimális magassága 62 cm, maximális magassága 127 cm, így gyorsan és egyszerűen beállíthatja az íróasztal magasságát az igényeinek és munkastílusának megfelelően, akár álló, akár ülő helyzetben szeretne dolgozni.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat a munkakörnyezeted javítására, és próbáld ki a Liftor Vision elektromos állítható asztalt. Ez egy minőségi és nagy funkcionalitású termék, amely hosszú éveken át szolgálni fogja az igényeidet.

A Liftor Vision elektromos állítható asztal jellemzői:

Memóriás és LED-kijelzős vezérlő 2 motor 100 kg terhelhetőség Min. magasság: 62 cm, max. magasság: 127 cm Alkalmas 110 x 60 cm-től 180 x 80 cm.

 

4. Liftor Expert elektromos állítható asztal

- Modern és kiváló minőségű, állítható magasságú asztalt keres, amely minden igényt kielégít? A Liftor Expert állítható magasságú íróasztal ideális választás az Ön számára. Ez az elektromos állítható íróasztal két motorral van felszerelve, amelyek terhelhetősége akár 125 kg, így ez a legerősebb modell a piacon. Az íróasztal emelési sebessége eléri a 38 mm/s-ot.

A memóriával és LED-kijelzővel ellátott érintésvezérlővel könnyen beállíthatja a magasságot, és az Ön igényeihez igazíthatja. Az érintésvezérlő 4 memóriapozícióval, USB-A kimenettel és vezérlészárral rendelkezik. Emellett, mint minden elektromos asztal, ütközésgátló rendszerrel is rendelkezik, a Liftor Expert biztosítja, hogy az asztal megálljon, ha akadályba ütközik.

A Liftor Expert 110 x 60 cm és 220 x 110 cm közötti méretű asztallapokhoz alkalmas. Az asztallap minimális magassága 58 cm, a maximális magassága pedig 123 cm-ig terjed. Ez azt jelenti, hogy az asztal magasságát könnyedén beállíthatja igényei és preferenciái szerint.

Funkcióival és modern kialakításával a Liftor Expert íróasztal tökéletes választás dolgozószobába vagy irodai környezetbe. Emellett kivételes teherbírása és robusztus szerkezete kiváló stabilitást és tartósságot biztosít. Ha megbízható és nagy teljesítményű állítható magasságú íróasztalt keres, a Liftor Expert a megfelelő választás az Ön számára.

A Liftor Expert elektromos asztal jellemzői:

 • Érintésvezérlő memóriával és LED kijelzővel, 4 memóriapozícióval, USB-A kimenettel, vezérlészárral
 • 2 motor
 • Teherbírás 125 kg
 • Minimális magasság 58 cm, maximális magasság 123 cm
 • 110 x 60 cm és 220 x 100 cm közötti asztallapokhoz alkalmas

 

5. Liftor Magic elektromos állítható asztal

Modern és praktikus elektromos állítható magasságú asztalt keres, nagy teherbírással és emelési sebességgel? Akkor bemutatjuk Önnek a Liftor Magic-et. A liftor Magic két motorral és 100 kg teherbírással rendelkező asztal. Az asztal 38 mm/s-os emelési sebességének köszönhetően gyorsan és egyszerűen az Ön igényeihez alakíthatja.

A Liftor Magic íróasztal modern érintésvezérlővel, memóriával és LED kijelzővel rendelkezik. Az érintésvezérlő 4 memóriapozícióval, USB-A kimenettel és vezérlészárral rendelkezik. Ezenkívül ütközésgátló rendszerrel is ellátott, hogy biztosítsa az Ön biztonságát és megvédje az íróasztalt a sérülésektől.

A Liftor Magic elektromos íróasztal ideális 110 x 60 cm és 220 x 110 cm közötti méretű asztallapokhoz. Az íróasztal minimális magassága 60 cm, maximális magassága pedig 125 cm, így az íróasztal magassága az Ön egyéni igényeihez igazítható.

Az asztal alapzata praktikus kialakítású, stabil, C-alakú fémlábakkal rendelkezik, amelyek több helyet biztosítanak az asztal alatt, és különböző kiegészítő lehetőségeket biztosítanak.

Válassza a Liftor Magic íróasztalt, és élvezze a modern dizájnt, a praktikumot és a biztonságot, miközben az új, állítható magasságú íróasztalán dolgozik vagy játszik.

A Liftor Magic elektromos asztal jellemzői:

 • Érintésvezérlő memóriával és LED kijelzővel, 4 memóriapozícióval, USB-A kimenettel, vezérlészárral
 • 2 motor
 • Terhelhetőség 100 kg
 • Minimális magasság 60 cm, maximális magasság 125 cm
 • 110 x 60 cm és 220 x 100 cm közötti asztallapokhoz alkalmas

Állítható asztal: Tippek a helyes használathoz

Legyen szó otthonról vagy irodai munkáról, a magasságállítású asztalak segíthetnek elkerülni a hátfájást és nyakfájást. Ha rendelkezik magasságállítható asztallal, figyeljen az alábbi tippekre:

 1. Helyes asztalmagasság: Az asztal helyes magassága olyan kell legyen, hogy ülés közben a könyöke könnyedén támaszkodhasson az asztalra, és csuklója egy vonalban legyen az asztal felületével. Álló helyzetben az asztalt úgy kell beállítani, hogy a csukló ne legyen túlnyújtva.

 2. Helyes ülőpozíció: Ülés közben az állítható magasságú asztalnál a lábaknak a padlón kell nyugodniuk, és a hátnak egyenesnek kell lennie.

 3. Ügyeljen az ergonómiára: A munkahelyi ergonómia segíthet minimalizálni a fájdalmat és a fáradtságot. Fontolja meg ergonomikus szék, monitorállvány vagy laptop állvány használatát.

Ha hosszú órákat tölt az íróasztalnál, rendszeresen változtassa az íróasztal magasságát, és óránként legalább 2-3 alkalommal változtassa a testhelyzetét.

A munkanap legfeljebb 60%-át töltse ülve, 30%-át állva és 10%-át gyalogolva kellene tölteni.

Elektromos állítható magasságú asztal: Gyakran ismételt kérdések

Milyen tartományban állítható az asztal magassága, és elegendő lesz-e az én magasságomhoz?

 • Minden állítható asztalunkhoz egyedi állítható asztallábak tartoznak. Liftor Vision asztalunk rendelkezik a legnagyobb lábbeállítási tartománnyal. A minimális lábmagasság 62 cm-től 127 cm-es maximális magasságig állítható. Ha az asztal maximális állítható magassága 127 cm, akkor az asztal kényelmes használatához ajánlott, hogy a felhasználó ne legyen magasabb kb. 200 cm-nél.

Milyen gyorsan lehet változtatni az asztal magasságát, valamint pontosan beállítható egy adott magasságra?

 • Az asztallábak felemelésének sebessége a kiválasztott asztalláb típusától és a személy magasságától függ. A Liftor Up lábemelési sebessége 25 mm/s, így 170 cm-es testmagasság esetén körülbelül 7 másodperc alatt tudja az asztalt a kívánt pozícióba emelni. A Liftor Expert és a Liftor Magic a piacon kapható leggyorsabb állítható asztalok közé tartozik, 38 mm/s-os emelési sebességgel.

Mi a maximális teherbírása az asztalnak, valamint biztonságosan elhelyezhetem rajta az összes munkaeszközömet és berendezésemet?

 • Igen, minden Liftor asztalhoz vásárolhatóak tartozékok, amelyekkel az állítható asztal kiegészíthető. Az egyes asztalok a lábak kiválasztásától függően egyediek. Az asztal minimális teherbírása a Liftor Up esetében 70 kg, a Liftor Expert esetében pedig 125 kg a maximális teherbírás.

Milyen felületkezelése van az asztalnak, és ellenálló-e a karcolásokkal szemben?

 • Igen, minden asztallapunk ellenáll a karcolásoknak és könnyen kezelhető. Az asztallap porfestéssel van bevonva, ami azt jelenti, hogy a felület elektrosztatikus módon alkalmazott porfestékkel van bevonva, majd melegítik, hogy kialakuljon egy tartós és erős réteg. Ez a folyamat egy kemény és ellenálló felületkezelést eredményez, amely általában ellenáll a karcolásnak és kopásnak.

Hogyan működik az asztal áramellátása, és szükség lesz-e elektromos hálózathoz csatlakoztatásra?

 • Az elektromos magasságállítható asztalok a felemelés és a leeresztés funkciójának ellátásához elektromos áramellátásra szorulnak. Ha nincs lehetősége elektromos áramhoz juttatni az asztalt, akkor rendelkezésére áll egy speciális kézi magasságállítható asztal, a Liftor Entry, amelyet egy kézi fogantyú segítségével lehet emelni.