Akár 30% nyári kedvezmény egyes  állítható magasságú asztalunkra és ergonomikus székekre! | Csak július 14-ig július 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Asztallábak

Szűrő megjelenítéseSzűrő megjelenítése
Szűrő megjelenítése
Válogató
Mutassa
Szűrni
Szűrő elrejtéseSzűrő elrejtése
Szűrő elrejtése
Keret dekor
Hajtás
Sebesség
Teherbírás
Motor
Vezérlés
Láb típus
Asztallábak összehasonlítása
  NÉPSZERŰ
 
89 990 Ft‑tól
 
Liftor Entry
99 990 Ft‑tól
(109 990 Ft)
Liftor Up
111 990 Ft‑tól
(159 990 Ft)
Liftor Rise
149 990 Ft‑tól
(189 990 Ft)
Liftor Vision
224 990 Ft‑tól
(249 990 Ft)
Liftor Expert
242 990 Ft‑tól
(269 990 Ft)
Liftor Magic
Elektromos vezérlés NEM IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN
Motorok száma NEM 1 motor 1 motor 2 motor 2 motor 2 motor
Sebesség 1 fordulat = 1 cm 25 mm/s 20 mm/s 35 mm/s 38 mm/s 38 mm/s
Ütközésgátló rendszer NEM IGEN standard IGEN standard IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten) IGEN érzékeny (3 szinten)
Terhelhetőség akár 70 kg 70 kg 150 kg 100 kg 125 kg 100 kg
Vezérlő Manuális Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
Vezérlő fotója   Kétgombos Memória + LED Memória + LED Memória + OLED Memória + OLED
USB kimenet NEM NEM NEM NEM IGEN IGEN
Memória pozíciók NEM NEM IGEN IGEN IGEN IGEN
Állítható magasság 71,5 cm - 119,5 cm 71 cm - 121 cm 70 cm - 120 cm 62 cm - 127 cm 58 cm - 123 cm 60 cm - 125 cm
Asztallap min. mérete 100 × 50 cm 90 × 50 cm 105 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm 110 × 60 cm
Asztallap max. mérete 160 × 80 cm 160 × 80 cm 180 × 80 cm 180 × 80 cm 220 × 100 cm 220 × 100 cm
Stabilitás AA+ (stabil) AA+ (stabil) AAA (nagyon stabil) AAA (nagyon stabil) AAA+ (max. stabil) AAA+ (max. stabil)
Zajszint   49 db (csendes) 49 db (csendes) 49 db (csendes) 39 db (extra csendes) 39 db (extra csendes)
A láb színe FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete FehérSzürkeFekete

Az állítható magasságú asztallábak választéka

Kínálunk Liftor márka állítható magasságú, különállóan vásárolható asztallábakat.

Széles választékban kínálunk 5 különböző változatban asztallábakat. Nem csak a rugalmasságot biztosítjuk, hanem lehetőséget is adunk arra, hogy saját elképzeléseiknek megfelelően alakítsák ki az asztalukat.

Miért válassza a különálló asztallábakat?

Rugalmas és alkalmazkodóképes: A különálló asztalláb lehetővé teszi, hogy az asztalt az egyéni igényekhez és preferenciákhoz igazítsák. Választhatnak tetszőleges asztallapot, és kombinálhatják azt a Liftor állítható magasságú asztallábakkal. Ergonómia és egészség: Az állítható magasságú asztalláb könnyen és folyamatosan változtatható magasságot biztosít, így ergonómikus helyzetben dolgozhatnak. Ez segíthet a hátfájás és a feszültség megelőzésében. Kreatív lehetőségek: A Liftor különálló asztallábak végtelen design lehetőségeket kínálnak. Választhatnak saját asztallapot, anyagot és stílust, hogy egyedi és különleges asztalt hozzanak létre, amely illik a térbe. A különálló asztallábak mindenki számára ideálisak, aki rugalmas és alkalmazkodó megoldást keres az asztalához.

Ideálisak otthonokhoz, irodákhoz, coworking terekhez és más munkahelyekhez, ahol fontos az ergonómia és a kényelem a munkavégzés során.

Milyen asztallábakat kínálunk az állítható magasságú asztalhoz?

1. Liftor Entry:

ez az egyetlen kézi hajtású állítható magasságú asztalunk, amelyet egy kézi fogantyúval lehet emelni. Az asztal 2 szegmensű lábakkal és tolófogantyúval van felszerelve.

 • kézi fogantyú
 • legnagyobb teherbírás: 70 kg

2. Liftor Up:

ez egy különálló 2 szegmensű asztalláb, amelyben beépített egyszerű, kétgombos vezérlő található.

 • asztalláb emelési sebessége: 25 mm/s
 • legnagyobb teherbírás: 70 kg

3. Liftor Vision:

ez a legnépszerűbb változat a 2 motorral és beépített memóriás, LED kijelzős és ütközésvédelmi rendszerrel ellátott asztallábak között.

 • állítható lábak sebessége: 35 mm/s
 • legnagyobb teherbírás: 100 kg

4. Liftor Expert:

ez a legkedveltebb 3 szegmensű prémium lábak változata. Az asztalláb beépített érintőképernyős LED vezérlővel rendelkezik, 4 pozícióra beállítható memóriával, gyermekzár funkcióval, USB-A kimenettel és természetesen ütközésvédelmi rendszerrel.

 • asztalláb emelési sebessége: 38 mm/s
 • legnagyobb teherbírás: 125 kg

5. Liftor Magic:

ez a legpraktikusabb asztalláb változat. A C alakú asztallábnak köszönhetően sokkal több praktikus hely áll rendelkezésre az asztal alatt. Beépített érintőképernyős memóriás LED vezérlővel, USB-A kimenettel, gyermekzárral és ütközésvédelmi rendszerrel van felszerelve.

 • asztalláb emelési sebessége: 35 mm/s
 • legnagyobb teherbírás: 100 kg

Az állítható magasságú asztallábak választéka

Kínálunk Liftor márka állítható magasságú, különállóan vásárolható asztallábakat.

Széles választékban kínálunk 5 különböző változatban asztallábakat. Nem csak a rugalmasságot biztosítjuk, hanem lehetőséget is adunk arra, hogy saját elképzeléseiknek megfelelően alakítsák ki az asztalukat.

Miért válassza a különálló asztallábakat?

 • Rugalmas és alkalmazkodóképes: A különálló asztalláb lehetővé teszi, hogy az asztalt az egyéni igényekhez és preferenciákhoz igazítsák. Választhatnak tetszőleges asztallapot, és kombinálhatják azt a Liftor állítható magasságú asztallábakkal.
 • Ergonómia és egészség: Az állítható magasságú asztalláb könnyen és folyamatosan változtatható magasságot biztosít, így ergonómikus helyzetben dolgozhatnak. Ez segíthet a hátfájás és a feszültség megelőzésében.
 • Kreatív lehetőségek: A Liftor különálló asztallábak végtelen design lehetőségeket kínálnak. Választhatnak saját asztallapot, anyagot és stílust, hogy egyedi és különleges asztalt hozzanak létre, amely illik a térbe. A különálló asztallábak mindenki számára ideálisak, aki rugalmas és alkalmazkodó megoldást keres az asztalához.

Ideálisak otthonokhoz, irodákhoz, coworking terekhez és más munkahelyekhez, ahol fontos az ergonómia és a kényelem a munkavégzés során.

Milyen asztallábakat kínálunk az állítható magasságú asztalhoz?

Liftor Entryez az egyetlen kézi hajtású állítható magasságú asztalunk, amelyet egy kézi fogantyúval lehet emelni. Az asztal 2 szegmensű lábakkal és tolófogantyúval van felszerelve.

 • manuális fogantyú
 • maximális terhelhetőség: 70 kg

Liftor Up: ez egy különálló 2 szegmensű asztalláb, amelyben beépített egyszerű, kétgombos vezérlő található.

 • asztalalap emelési sebessége: 25 mm/s
 • maximális terhelhetőség: 70 kg

Liftor Vision: ez a legnépszerűbb változat a 2 motorral és beépített memóriás, LED kijelzős és ütközésvédelmi rendszerrel ellátott asztallábak között.

 • asztalalap magasságállító sebessége: 35 mm/s
 • maximális terhelhetőség: 100 kg

Liftor Expert: ez a legkedveltebb 3 szegmensű prémium lábak változata. Az asztalláb beépített érintőképernyős LED vezérlővel rendelkezik, 4 pozícióra beállítható memóriával, gyermekzár funkcióval, USB-A kimenettel és természetesen ütközésvédelmi rendszerrel.

 • asztalalap emelési sebessége: 38 mm/s
 • maximális terhelhetőség: 125 kg

Liftor Magic: ez a legpraktikusabb asztalláb változat. A C alakú asztallábnak köszönhetően sokkal több praktikus hely áll rendelkezésre az asztal alatt. Beépített érintőképernyős memóriás LED vezérlővel, USB-A kimenettel, gyermekzárral és ütközésvédelmi rendszerrel van felszerelve.

 • asztalalap emelési sebessége: 35 mm/s
 • maximális terhelhetőség: 100 kg

Mire szolgál a magasságállítható asztalláb?

A magasságállítható asztalláb lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeik és preferenciáik szerint állítsák be az asztal magasságát.

Ez ergonomikus környezetet biztosít munkához vagy más tevékenységekhez, amelyek egyéni asztalmagasság-beállítást igényelnek. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy helyes testtartásban dolgozzanak, ami hozzájárul a kényelemhez, az egészséghez és a produktivitáshoz.

A magasságállítható asztallábak gyakran használatosak irodákban, otthonokban, közösségi irodákban és más munkahelyi környezetekben, ahol fontos az optimális munkahelyi ergonómia biztosítása.

Magasságállítható asztalláb:

Három legfontosabb ok, hogy miért érdemes magasságállítható asztallábat vásárolni.

 1. Egészség és kényelem: A magasságállítható asztallábak tulajdonlása előnyökkel jár az egészség és a kényelem szempontjából. Könnyen beállíthatja az asztal magasságát az egyéni igényeknek és ergonomikus követelményeknek megfelelően. Ez minimalizálja a hátfájás, a feszültség és a helytelen testtartás kockázatát hosszú ülési idő esetén.

 2. Magasabb produktivitás: A magasságállítható asztalláb lehetővé teszi, hogy változtasson a állás és ülés között a munkanap során. Az eltérő pozíciók közötti váltás segít megőrizni az energiát, javítja a vérkeringést és serkenti a kreativitást. Az asztal magasságának alkalmazkodása a végzett tevékenységhez lehetővé teszi, hogy produktívabb és hatékonyabb legyen a munkájában.

 3. Végtelen lehetőség a asztallap kiválasztásában: A magasságállítható asztalláb univerzális és kompatibilis különböző asztallapokkal. Kiválaszthatja a saját asztallapj

Az állítható magasságú asztalláb előnyei

Az állítható magasságú asztalláb lehetővé teszi az asztal magasságának egyéni beállítását, ami növeli a kényelmet, az ergonómiát és a produktivitást munka közben.

Az állítható magasságú asztalláb előnyei:

 • megbízható és könnyen használható
 • megfizethető árú
 • nem befolyásolja a meglévő irodabútorok megjelenését
 • nagy rugalmasság az asztallap kiválasztásában
 • lehetőség az asztal magasságának változtatására a megfelelő
 • ergonomikus pozíció eléréséhez munka közben