Akár 30% nyári kedvezmény egyes  állítható magasságú asztalunkra és ergonomikus székekre! | Csak július 14-ig július 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Munkaasztalok

Válogató
Mutassa

Műhelybe szánt elektromos magasságállítható munkaasztal

A Liftor Strong egy masszív, állítható magasságú munkapad! A Strong olyan tervezésű, hogy kielégítse a legmagasabb követelményeket és robosztus és megbízható munkateret biztosítson.

A Liftor Strong egyik fő előnye az óriási teherbírása, akár 230 kg-ig. Függetlenül attól, hogy nehéz eszközökkel, anyagokkal vagy gépekkel dolgozik-e, az asztalunk képes kielégíteni az összes igényét. Masszív szerkezetével nem kell aggódnia az instabilitás miatt még a nehéz feladatok során sem.

 • Hatalmas teherbírás 230 kg
 • Nehéz felhasználóknak tervezve

A Liftor Strong vezérlése egyszerű a két gombos vezérlőnek köszönhetően. Könnyű gombnyomással könnyedén beállíthatja a kívánt magasságot felfelé vagy lefelé. A maximális emelési sebesség 15 mm/s, így az asztal simán és gyorsan alkalmazkodik az igényeihez, hogy hatékonyan dolgozhasson és minimalizálja az időveszteséget.

 • Az asztal emelési sebessége maximum 15 mm/s
 • Beépített kétgombos vezérlővel irányítható az asztal

A Liftor Strong magassági tartománya 75 cm-től 110 cm-ig terjed, ami lehetővé teszi az ideális munkahelyi pozíció megtalálását, függetlenül a magasságától vagy a preferált munkastílusától. Beállíthatja az asztalt kényelmes és ergonomikus módon, ami hozzájárul az egészségéhez és kényelméhez hosszú munkaórák során.

Masszív szerkezete mellett a Liftor Strong magasságállítható asztal kiegészíthető tartozékokkal is. Hozzáadhat alsó fiókot az eszközök tárolásához vagy felfüggesztő paneleket a fontos tárgyak felakasztásához. Így optimalizálhatja a műhelyének szervezettségét és mindig kéznél tarthatja az összes szükséges dolgot.

Liftor Strong kiegészítők:

A Liftor Strong tehát ideális választás minden olyan műhely számára, ahol erősségre, teljesítményre és testreszabhatóságra van szükség.

Ezenkívül hiszünk termékeink minőségében, ezért 5 év garanciát és 100 napos visszatérítési lehetőséget nyújtunk.

Most van az ideje beruházni a Liftor Strong munkaasztalba, és kivételes munkaasztalt szerezni, amely segít maximalizálni a termelékenységet a műhelyében.

Állítható műhelyasztal előnyei

 1. Hatalmas teherbírás akár 230 kg-ig: A Liftor Strong masszív szerkezettel van ellátva, amely lehetővé teszi a nehéz eszközök és anyagok problémamentes használatát.

 2. Könnyű kezelhetőség: A kétgombos vezérlő egyszerű és kényelmes módosítást tesz lehetővé az asztal magasságában az Ön igényei szerint.

 3. Maximális sebesség 15 mm/s: Az asztal gyorsan és folyamatosan alkalmazkodik az Ön igényeihez, lehetővé téve hatékony munkavégzését.

 4. Magassági tartomány 75 cm-től 110 cm-ig: Az asztalt pontosan beállíthatja optimális munkamagasságra a kényelme és ergonómiája érdekében.

 5. Masszív és erős szerkezet: Az erős kialakításnak köszönhetően a Liftor Strong stabil és ellenálló még a nehéz feladatok esetén is.

 6. Kiegészítők hozzáadásának lehetősége: Hozzáadhat alsó fiókot a szerszámok tárolásához és felfüggesztő paneleket a fontos tárgyak praktikus felakasztásához.

 7. Rugalmas és alkalmazkodóképes: A Liftor Strong lehetővé teszi az optimális munkaterület kialakítását, amely megfelel az egyéni igényeinek.

 8. Ergonomikus design: Az asztal optimális ergonómiát biztosít és támogatja a egészséges munkahelyi pozíciót.

 9. 5 év garancia: A Liftor Strong termékünkre 5 év garanciát biztosítunk, így biztos lehet a minőségben és hosszú távú működésben.

 10. Gyors szállítás: Egyedi méretű asztalainkat 24 órán belül gyártjuk és szállítjuk, lehetővé téve, hogy gyorsan megkapja a pontosan az Ön igényeinek megfelelő munkaasztalt.