Akár 20% kedvezmény egyes elektromos állítható magasságú asztalokra és ergonomikus balance székekre!

[přeskočit k obsahu]

Kapcsolat

Tanácsra van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk

Chat

Hétfő - péntek: 8:00 - 17:00

info@liftor.hu

24 órán belül válaszolunk

+36 70 751 8967

Hétfő - péntek: 8:00 - 17:00

Hol lehet a Liftor asztalokat kipróbálni?

Szikra Coworking
Klauzál utca 30,
1072 Budapest

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek  9.00 - 17.00

tel.: +36 1 445 4982

email: info@szikracoworking.huCoworking space

Liftor elérhetőségei
Liftor elérhetőségei

Reklamációra és termékvisszaküldésre szolgáló cím:

 

EXPANDECO – LIFTOR 

East Gate Business park B1 - Magyar Posta

2151 Fót

Magyarország

 

EU Adószám: CZ08632197

A Plzeni Kerületi Cégbíróság cégjegyzékében vezetve, részleg C, betétszám 38469.

Írj nekünk

Van kérdése? Küldjön nekünk üzenetet, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?
Vezeték és keresztneve (utóneve)
Cég
E-mail cím
Elérhetőség
Lehetséges, hogy ezt keresi
Mi történik a testemmel, ha a nap nagy részében ülök?

Az emberi test mozgásra van kialakítva. A sok ülés többek között növeli a vérnyomást, migrént és a csontok elvékonyodását okozhatja.A szív- és érrendszeri betegségek*, a korai halálozás† és a vastagbélrák†† magasabb kockázatával is összefüggésbe hozható.

Milyen egészségügyi előnyei vannak a álló munkának?

Az ülő munkák megfosztják az egészségtől és a hatékonyságtól. A pozicionáló asztallal javítja koncentrációját, akár 45%-kal termelékenyebb* lesz, és visszanyeri az irányítást egészsége felett: csökkenti a krónikus hátfájást és a túlsúlyt, enyhíti a nyaki gerinc nyomását és erősíti az izmokat.
Már napi 30 perc álló munka erősíti a mélystabilizáló rendszer izmait. Az izmok erősítése pozitív hatással van a krónikus hátfájásra és a gerinctartásra. A test több kalóriát éget el állva, mint ülve.

Milyen szállítási és fizetési lehetőségeket kínálnak?

Megrendelését futárszolgálattal küldjük, mérettől függően. A szállítás díja 9990 ft, kisebb termékek esetében 1690 ft.

Mennyi idő alatt kapom meg az asztalt a megrendelés után?

Az asztal szállítása általában egy-három munkanapot vesz igénybe. Ha saját asztallap méretet választ, rendelésre elkészítjük Önnek.  Amennyiben egyedi méretű asztallapot szeretne, a testraszabott terméket 24 órán belül legyártjuk és elindítjuk. A megrendelés szállítónak történő átadása után azonnal e-mailt vagy SMS-t küldünk Önnek. A kiválasztott szállító magáról a kézbesítés időpontjáról tájékoztatja Önt.

Mi történik, ha a Liftor asztal nem felel meg nekem?

Ha úgy találja, hogy az asztal nem felel meg Önnek, 100 napon belül visszaküldheti nekünk (eredeti csomagolásban). Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a szerződéses szállítási feltételeinknek megfelelően megszervezzük a visszaszállítást.

Az asztalt magamnak kell összeszerelnem?

Az asztalokat egyedi alkatrészekre bontva szállítjuk. Ez csökkenti a szállítási költségeket és kíméli a környezetet – lapraszerelt állapotban több asztalt tudnak szállítani.
A szállításhoz egy részletes, könnyen érthető összeszerelési útmutató tartozik. Az asztal összeszerelése körülbelül 20 percet vesz igénybe, és szükség van egy csavarhúzóra - a csomag egyéb eszközöket is tartalmaz.

Az asztalmozgatás nem működik megfelelően, mit tegyek?

Alaphelyzetbe állítsa az asztalt. Amikor az asztal a legalacsonyabb pozícióban van, nyomja meg hosszan a „▼” gombot 5 másodpercig. Ezután az asztal alaphelyzetbe állítja és kalibrálja a magasságot.

Miből van az asztallap?

A táblák forgácslapból készülnek, laminált felülettel, 2 mm-es ABS élekkel. Ezeket a táblákat a LTD rövidítéssel is jelöljük.

Csapatunk

Tým Liftor
Biztonság SSL tanúsítványokkal GDPR a személyes adatok védelme Amit elveszünk, azt visszaadjuk a természetnek

Hol lehet a Liftor asztalokat kipróbálni?

Segítségre van szüksége a választásban?
info@liftor.hu
+36 70 751 8967

*GARRETT et al. Call Center Productivity Over 6 Months Following a Standing Desk Intervention. IIE Transactions on Occupational Ergonomics and Human Factors. 2016, 4(2-3), 188-195

**SAEIDIFARD et al. Differences of energy expenditure while sitting versus standing: A systematic review and meta-analysis. European Journal of Preventive Cardiology. 2018, 25(5), 522-538.

***WARREN et al. Sedentary Behaviors Increase Risk of Cardiovascular Disease Mortality in Men. Medicine & Science in Sports & Exercise. 2010, 42(5), 879-885

DIAZ et al. Patterns of Sedentary Behavior and Mortality in U.S. Middle-Aged and Older Adults. Annals of Internal Medicine. 2017, 167(7).

††CONG et al. Association of sedentary behaviour with colon and rectal cancer: a meta-analysis of observational studies. British Journal of Cancer. 2014, 110(3), 817-826. 

†††BUCKLEY et al. Standing-based office work shows encouraging signs of attenuating post-prandial glycaemic excursion. Occupational and Environmental Medicine. 2014, 71(2), 109-111.