Vásároljon luxus irodai állítható magasságú asztalokat akár-20 % kedvezménnyel! Csak szept.28-ig érvényes.

Kapcsolat

Tanácsra van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk

Chat

Hétfő - péntek: 8:00 - 17:00

info@liftor.hu

24 órán belül válaszolunk

+36 20 245 3823

Hétfő - péntek: 8:00 - 17:00

Hol lehet a Liftor asztalokat kipróbálni?

Coworking space

Liftor elérhetőségei
Liftor elérhetőségei

Reklamációra és termékvisszaküldésre szolgáló cím:

 

EXPANDECO – LIFTOR 

East Gate Business park B1 - Magyar Posta

2151 Fót

Magyarország

 

EU Adószám: CZ08632197

A Plzeni Kerületi Cégbíróság cégjegyzékében vezetve, részleg C, betétszám 38469.

Írj nekünk

Van kérdése? Küldjön nekünk üzenetet, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Miben segíthetünk?
Vezeték és keresztneve (utóneve)
Cég
E-mail cím
Elérhetőség
Lehetséges, hogy ezt keresi
Mi történik a testemmel, ha a nap nagy részében ülök?

Az emberi test mozgásra van kialakítva. A sok ülés többek között növeli a vérnyomást, migrént és a csontok elvékonyodását okozhatja.A szív- és érrendszeri betegségek*, a korai halálozás† és a vastagbélrák†† magasabb kockázatával is összefüggésbe hozható.

Milyen egészségügyi előnyei vannak a álló munkának?

Az ülő munkák megfosztják az egészségtől és a hatékonyságtól. A pozicionáló asztallal javítja koncentrációját, akár 45%-kal termelékenyebb* lesz, és visszanyeri az irányítást egészsége felett: csökkenti a krónikus hátfájást és a túlsúlyt, enyhíti a nyaki gerinc nyomását és erősíti az izmokat.
Már napi 30 perc álló munka erősíti a mélystabilizáló rendszer izmait. Az izmok erősítése pozitív hatással van a krónikus hátfájásra és a gerinctartásra. A test több kalóriát éget el állva, mint ülve.

Milyen szállítási és fizetési lehetőségeket kínálnak?

Megrendelését futárszolgálattal küldjük, mérettől függően. A szállítás díja 9990 ft, kisebb termékek esetében 1690 ft.

Mivel nagyméretű szállítmányról van szó, a futár csak a kapuig vagy az első ajtóig (lépcsőház ajtóig) tudja szállítani a csomagot. Az emeletre, udvarba, házba, lakásba nem viszi fel a csomagot, ezért gondoskodjon segítségről.

Mennyi idő alatt kapom meg az asztalt a megrendelés után?

Az asztal szállítása általában egy-három munkanapot vesz igénybe. Ha saját asztallap méretet választ, rendelésre elkészítjük Önnek.  Amennyiben egyedi méretű asztallapot szeretne, a testraszabott terméket 24 órán belül legyártjuk és elindítjuk. A megrendelés szállítónak történő átadása után azonnal e-mailt vagy SMS-t küldünk Önnek. A kiválasztott szállító magáról a kézbesítés időpontjáról tájékoztatja Önt.

Mi történik, ha a Liftor asztal nem felel meg nekem?

Ha úgy találja, hogy az asztal nem felel meg Önnek, 100 napon belül visszaküldheti nekünk (eredeti csomagolásban). Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a szerződéses szállítási feltételeinknek megfelelően megszervezzük a visszaszállítást.

Az asztalt magamnak kell összeszerelnem?

Az asztalokat egyedi alkatrészekre bontva szállítjuk. Ez csökkenti a szállítási költségeket és kíméli a környezetet – lapraszerelt állapotban több asztalt tudnak szállítani.
A szállításhoz egy részletes, könnyen érthető összeszerelési útmutató tartozik. Az asztal összeszerelése körülbelül 20 percet vesz igénybe, és szükség van egy csavarhúzóra - a csomag egyéb eszközöket is tartalmaz.

Az asztalmozgatás nem működik megfelelően, mit tegyek?

Alaphelyzetbe állítsa az asztalt. Amikor az asztal a legalacsonyabb pozícióban van, nyomja meg hosszan a „▼” gombot, kb. 5 másodpercig. Ezután az asztal alaphelyzetbe állítja és kalibrálja a magasságot.

Miből van az asztallap?

A táblák forgácslapból készülnek, laminált felülettel, 2 mm-es ABS élekkel. Ezeket a táblákat a LTD rövidítéssel is jelöljük.

Csapatunk

Tým Liftor