Vásároljon luxus irodai állítható magasságú asztalokat akár-20 % kedvezménnyel! Csak szept.28-ig érvényes.

Gamer asztalok

Szűrő megjelenítéseSzűrő megjelenítése
Szűrő megjelenítése
Válogató
Mutassa
Szűrni
Szűrő elrejtéseSzűrő elrejtése
Szűrő elrejtése
Keret dekor
Felső lap dekor
Sebesség
Teherbírás
Vezérlés
Láb típus

Állítható magasságú játékasztal: Gaming Pro

A Liftor Gaming Pro egy állítható magasságú, pozícionálható asztal, amelyet kifejezetten szenvedélyes játékosok számára terveztek.

Az asztalainkkal ideális játékteret hozhat létre, amely támogatja a kényelmet, a produktivitást és a teljesítményt minden játékban.

Minden Liftor Gaming Pro asztalt ergonomikusan kialakított, különleges megjelenésű asztallappal szereltünk fel. Ez a designelem nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz az asztalnak, hanem optimalizálja is a helyet.

Az asztallábaink a Liftor Gaming Prohoz 4 modellben elérhetőek:

  • Liftor Up
  • Liftor Vision
  • Liftor Expert
  • Liftor Magic

Minden modellnek megvannak a saját jellemzői és funkciói, amelyek lehetővé teszik az asztal pontos kiválasztását az Ön igényei és preferenciái szerint. Függetlenül attól, hogy nagyobb stabilitásra, innovatív technológiai megoldásokra vagy extra funkciókra van szüksége.

A Liftor Gaming Pro asztal asztallapjának méretei 140 x 69 x 2,5 cm, ami elegendő helyet biztosít a játék konfigurációjához. Ezen a tágas asztallapon könnyedén elhelyezhet monitorokat, billentyűzetet, egereket és más kiegészítőket a kényelmes játékélmény érdekében.

  • A rajongóknak lehetőségük van beszerezni egy játékpadot az egér és a billentyűzet alá.

A Liftor Gaming Pro tökéletes választás a játékállomásához. Használja ki a Liftor által kínált állítható magasságú pozícionálható asztalokat, és szerezzen be nemcsak egy játékállványt kiváló funkciókkal, hanem egy olyan környezetet is, amely lehetővé teszi, hogy elérje a játéklehetőségeit.

Csatlakozzon a több ezer elégedett játékoshoz, akik a Liftor Gaming Pro-t használják, és élvezze a maximális kényelmet és teljesítményt minden játék kalandban.

Gaming Pro játék elektromos asztalok kínálata

Kínálatunkban választhat a következő 4 változat között a Gaming Pro asztallaphoz:

1. Liftor Up asztallap:

Az első lehetőség a Liftor Up - a legolcsóbb, magasságában állítható asztallap változata. Ez az asztallap akár 70 kg terhelést is elbír, és a lábak emelkedési sebessége eléri a 25 mm/s-t. Az egyszerű és hatékony vezérlést két gombos vezérlő segíti. A Liftor Up egy megbízható működést biztosító egy motort tartalmaz.

2. Liftor Vision asztallap:

Ha a legkeresettebb asztallap modellt keresi, akkor a Liftor Vision az Ön számára megfelelő választás. Ez a modell két motort tartalmaz még magasabb teljesítmény érdekében. A lábak emelkedési sebessége 35 mm/s, biztosítva a sima magasságállítást. A 100 kg teherbírás elegendő ellenállást nyújt a játékos felszereléshez. Továbbá rendelkezik egy ütközésvédelmi rendszerrel, amely biztonságot és védelmet nyújt a lehetséges károk ellen. Az LED-es vezérlő memóriával megkönnyíti az asztal vezérlését és beállítását az Ön preferenciái szerint.

3. Liftor Expert asztallap:

Azok számára, akik a népszerű asztallap változatot keresik, ott van a Liftor Expert. Ez a modell két motort tartalmaz még magasabb teljesítmény érdekében, és akár 125 kg terhelést is elbír, ami ideális a nagy mennyiségű játékeszközzel rendelkező játékosok számára. A lábak emelkedési sebessége 38 mm/s, így a Liftor Expert gyors és hatékony. A memóriás érintőképernyős vezérlő könnyen testre szabhatja az asztal beállításait az Ön igényei szerint. Továbbá rendelkezik egy USB-A kimenettel, amely lehetővé teszi a kényelmes eszközcsatlakoztatást és töltést.

4. Liftor Magic asztallap:

Ha a legpraktikusabb gamer asztallap változatot keresi, akkor a Liftor Magic az Ön számára megfelelő választás. Ez a változat egy C alakú, stílusos designnal rendelkező asztalláb különlegességében rejlik, amely több helyet biztosít a lábak alatt és több tárolóhelyet nyújt a PC felszerelés számára. A 35 mm/s emelkedési sebességgel gyors és pontos. A stílusos érintőképernyős vezérlő memóriával és USB-A kimenettel további luxust és kényelmet nyújt a játék környezetében. Ez a tökéletes játék asztal, amely kényelmet és ergonómiát biztosít minden játékalkalomhoz.

Hagyja, hogy inspirálja a széleskörű Liftor Gaming Pro asztalválasztékunk, és válassza ki azt az asztallapot, amely a leginkább megfelel az Ön igényeinek és anyagi lehetőségeinek. A minőségi asztallapokkal tökéletes játék asztalt kap, amely kényelmet és ergonómiát biztosít minden játék során.