Akár 30% nyári kedvezmény egyes  állítható magasságú asztalunkra és ergonomikus székekre! | Csak július 14-ig július 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

újdonság
foto1.jpg

Liftor Safety slim, szürke bezárható fém fiók

A tiszta és rendezett asztal megfizethetetlen! Növeli a munka hatékonyságát és elkerüli a felesleges stresszt. A Liftor Safety Slim egy zárható íróasztalfiók , amellyel könnyedén bővítheti íróasztalát további tárolóhelyekkel. A fiók nem foglal helyet az asztal felületén, mivel az asztal aljára van rögzítve. Teret biztosít az irodai kiegészítőknek és személyes tárgyaknak, például kulcsoknak, tollaknak és jegyzetfüzeteknek.

Készleten 5+ db

24 990 Ft19 677 Ft ÁFA nélkül
Legjobb ár garancia

Leírás

Értékelés

Műszaki adatok

Tanácsok és útmutatók

5.00

star

3 Értékelés

5

3

4

0

3

0

2

0

1

0

40 +
db eladott termék

0.1 %
Alacsony panaszhányad

Liftor Safety Slim zárható fiók

A tiszta és rendezett asztal megfizethetetlen! Növeli a munka hatékonyságát és elkerüli a felesleges stresszt. A Liftor Safety Slim egy zárható íróasztalfiók, amellyel könnyedén bővítheti íróasztalát további tárolóhelyekkel. A fiók nem foglal helyet az asztal felületén, mivel az asztal aljára van rögzítve. Teret biztosít az irodai kiegészítőknek és személyes tárgyaknak, például kulcsoknak, tollaknak és jegyzetfüzeteknek.

Praktikus tárolófiók

Ez a praktikus Liftor Safety Slim fiók kompatibilis az összes Liftor elektromosan állítható magasságú asztallal. Fekete, fehér vagy szürke színben kapható.

Egyszerű telepítés

A fiók nagyon könnyű, így a beszerelése gyors és egyszerű, akár az asztal összeszerelésével egyidejűleg szereli fel a fiókot, akár később. A Liftor Safety Slim fiókot már teljesen összeszerelve szállítjuk, Önnek csak annyit kell tennie, hogy elhelyezi a kívánt helyre, és a mellékelt csavarokkal rögzíti.

Telepítés és garancia

Garancia2 év
UtasításHU

Műszaki adatok

Belső méretek469 x 275 x 48 mm
Bezárható fém fiókIgen
Külső méretek500 x 290 x 55 mm
Alkalmas födémekhez mélységtől70 cm
AnyagAcél
SzínSzürke
Kérdés feltevése

A tanácsadás szekcióban még nincsenek hozzászólások.

Kérdés hozzáadása

Ez a beszélgetés elsősorban az ügyfelek közötti információcserére szolgál. A rendelés státuszával, elérhetőségével, reklamációval stb. kapcsolatos kérdések esetén kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

A válaszról az Ön által megadott e-mail címen kap értesítést.

E-mail:

Név:

Komentář:

Spam elleni védelem:

captcha

5.00

star

3 Értékelés

5

3

4

0

3

0

2

0

1

0

40 +
db eladott termék

0.1 %
Alacsony panaszhányad