Tavaszi leárazás: 20% kedvezmény az állítható magasságú asztalokra és ergonomikus székekre! Az akció csak április 14-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Liftor Cobra, kábelrendező szürke

Mondjon búcsút a csúnya kábelgubancoknak. A stílusos rendszerező nemcsak praktikus , de jól is néz ki. Ahol rend van, ott áramlik a megfelelő energia. Ahol a megfelelő energia áramlik, ott nagyobb a termelékenység.

Készleten 5+ db

11 990 Ft9 441 Ft ÁFA nélkül

Leírás

Értékelés

Műszaki adatok

Tanácsok és útmutatók

0

star

0 Értékelés

5

0

4

0

3

0

2

0

1

0

600 +
db eladott termék

0.42 %
Alacsony panaszhányad

Kábelrendező

Mondjon búcsút a csúnya kábelgubancoknak. A stílusos rendszerező nemcsak praktikus, de jól is néz ki. Ahol rend van, ott áramlik a megfelelő energia. Ahol a megfelelő energia áramlik, ott nagyobb a termelékenység.

Anyag

Kiváló minőségű fém-műanyag anyagból készült, amely még a nagyobb ütéseknek is ellenáll. Nem kell attól tartania, hogy a rendszerező megsérül.

Jellemzők

A kábelgyűjtő hossza akár 128 cm, három elegáns fekete, fehér és szürke változatban is elérhető. Válasszon az irodai bútorhoz megfelelő színt.

Telepítés és garancia

Garancia2 év
UtasításHU

Műszaki adatok

Szervező hossza128 cm
Kérdés feltevése

A tanácsadás szekcióban még nincsenek hozzászólások.

Kérdés hozzáadása

Ez a beszélgetés elsősorban az ügyfelek közötti információcserére szolgál. A rendelés státuszával, elérhetőségével, reklamációval stb. kapcsolatos kérdések esetén kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot.

A válaszról az Ön által megadott e-mail címen kap értesítést.

E-mail:

Név:

Komentář:

Spam elleni védelem:

captcha

0

star

0 Értékelés

5

0

4

0

3

0

2

0

1

0

600 +
db eladott termék

0.42 %
Alacsony panaszhányad